Rejsetips til Panama
Bocas del Toro
PDF Udskriv Email

Hvis man er til en dejlig afslappet stemning ala en caribisk ø så er Boca del Toro lige noget for dig. Der er alt hvad man ønsker sig med både natteliv og naturens stilhed og fra havnen kan man komme ud på både længere og kortere dagsudflugter, hvor man ser delfiner, snorkler og et besøg på den fredede ø Bastimentos, der er som et paradis uden indbyggere.

 
Populære seværdigheder i Panama City
PDF Udskriv Email

• Embera Indian Village

• Barefoot Panama

• Canal de Panama (Panama Canal)

Læs mere…
 
Aguila
PDF Udskriv Email

For naturelskere. Panamas tropiske klima sørger for at landet byder på uspolerede strande, regnskov, skyskov - mere end 900 fuglearter, 1500 forskellige træarter og 7000 planter.

 
Kuna Yala
PDF Udskriv Email

Åhhh Kuna Yala - også kaldet San Blas - hvor smukt. Flere end 365 småøer ligger ud for Panamas nordkyst, de fleste af dem ubeboet. Palmer og sandstrand, og ingenting andet. Hvis du ikke har noget imod at "roughe" den, mens du nyder pure karibisk skønhed, så tag ud til Kuna Yala. Der kan flyves ud til kysten eller køres med 4hjuls jeep, begge dele er lige sjove. Herfra er det bedst at arrangere den første nat på en af øerne hjemmefra. Så kan den sagtens stå på øhop arrangeret ad hoc. Også dejligt: at chartre en yacht og bare sejle rundt i øhavet.

Besøg nogle af Kuna'ernes village islands, som er proppet til randen med små palmehytter. OBS - der kan godt være beskidt lige ved village øerne, så søg ud til turistøerne hhv. de helt ubeboede. Der findes ingen luksus på Kuna Yala, så regn ikke med at kunne købe ret meget andet end øl og ris, og forvent ikke at du kan ligge ved pool eller få serveret små drinks. Det er den helt nøgne karibik, du får.

 
Panama City
PDF Udskriv Email

Panama City (spansk Ciudad de Panamá) er hovedstad i Panama, og er med sine 750.000 indbyggere den største by i landet. Den blev grundlagt i 1519 af spanierne og blev takket være sin geografiske placering ved Panama-landtangen hurtigt en betydelig by.

I 1671 blev den ødelagt af den engelske pirat Henry Morgan, hvorefter byen blev genopført på sin nuværende placering. Det gamle byområde (Casco urbano) er bevaret som et ruinområde, der i 2003 kom på UNESCO's liste over verdenskulturarv.